KÉRME Hírek: Mi a KÉRME?

Készítő:: Borosnyay Tibor Publikálva: 2022. február 21. 18:07:44

KÉRME

KERESZTÉNY ÉRTÉKMEGŐRZŐ EGYESÜLET
Keresztény Üzletemberek és Vezetők Egyesülete

„Célunk a keresztény életközösséget erősítő hálót szőni olyan emberek és szervezetek között,akik az üzleti életben a keresztény magyarság tradicionális alapértékeinek megtartásával vesznek részt.”

A tevékenységünk főbb színterei a havi klubestjeink, ahol lehetőség van beszélgetésre, ismerkedésre keresztény gondolkozású vezetőkkel, üzletemberekkel, és minden hónapban egy kiváló előadás közös meghallgatására.

Elődóink voltak többek között Balog Zoltán miniszter, Csák János nagykövet, Szabadhegy Péter nagykövet, Dr. Simicskó István katonapolitikus, Székely János püspök,  Köves Slomo rabbi, Pál Ferenc katolikus pap, Bagdy Emőke pszichológus, Dr.Velkey György kórházigazgató, Dr. Navracsics Tibor miniszter, Dr. Gábor Dzsingisz holland miniszterelnök helyettes, Dr. Bagdy Gábor budapesti főpolgármester helyettes, Borvendég Zsuzsanna, Kiss Réka, Máthé Áron, Tallai Gábor, Baják László történészek, Kiss-Kozma Georgina szociológus, Dávid Bea szociológus...

Ezen kívül rendezünk még kirándulásokat, jótékonysági gyűjtéseket, árveréseket, mert fontosnak tartjuk az adományozást, mások segítését is.


A KÖVETKEZŐ KLUBESTÜNK:

2024. február 21- én lesz!

2023-ban is folytattuk a klubestjeink sorozatát, minden hónap 3.szerdáján továbbra is a Pasaréti Közösségi Ház vendégei voltunk.

A klubestek előtt kötetlen formában, kisebb csoportban egy-egy aktuális, érdekesebb témát beszéltünk át, itt volt lehetősége az új embereknek a bemutatkozásra, illetve mások megismerésére.

A kapcsolatok bővülését és az ismerkedést segítették a beszélgetések utáni, de még a fő előadások előtti vacsorák, ahol Borosnyay Katalin és Borosnyay Tibor remekeit ízlelhettük meg - Sokkal jobbak, ízletesebbek voltak ezek azek az ételek, mint a korábbi éttermi szállítmányaink - köszönet érte!


2022. május végén kétnapos buszos kiránduláson vettük részt Győr-Sopron megyében, Burgelandban és Pozsony környékén, ahol régi magyar főúri kastélyokat és várakat tekintettünk meg. 2021. októberében Földi László a Védett Társadalom Alapítvány elnöke tartott a klubestünkön előadást. A KÉRME vezetősége úgy döntött, hogy mi is támogatjuk a Védett Társadalom Alapítvány törekvéseit, és idén a szokásos adventi pénzgyűjtő akciónk keretében összegyűjtött pénzt a Védett Társadalom Alapítvány számára utaljuk át. Eddig mintegy 400.000,- forint jött össze, de várjuk a további feljánlásokat!

Minden jog fenntartva 2010 | Készítette: megaweb