KÉRME Hírek: HÍREINK

Készítő:: Borosnyay Tibor Publikálva: 2022. február 21. 18:11:21

2023-ban is folytattuk a klubestjeink sorozatát, minden hónap 3.szerdáján továbbra is a Pasaréti Közösségi Ház vendégei voltunk.

A klubestek előtt kötetlen formában, kisebb csoportban egy-egy aktuális, érdekesebb témát beszéltünk át, itt volt lehetősége az új embereknek a bemutatkozásra, illetve mások megismerésére.

A kapcsolatok bővülését és az ismerkedést segítették a beszélgetések utáni, de még a fő előadások előtti vacsorák, ahol Borosnyay Katalin és Borosnyay Tibor remekeit ízlelhettük meg - Sokkal jobbak, ízletesebbek voltak ezek azek az ételek, mint a korábbi éttermi szállítmányaink - köszönet érte!


2022. május végén kétnapos buszos kiránduláson vettük részt Győr-Sopron megyében, Burgelandban és Pozsony környékén, ahol régi magyar főúri kastélyokat és várakat tekintettünk meg. 2021. októberében Földi László a Védett Társadalom Alapítvány elnöke tartott a klubestünkön előadást. A KÉRME vezetősége úgy döntött, hogy mi is támogatjuk a Védett Társadalom Alapítvány törekvéseit, és idén a szokásos adventi pénzgyűjtő akciónk keretében összegyűjtött pénzt a Védett Társadalom Alapítvány számára utaljuk át. Eddig mintegy 400.000,- forint jött össze, de várjuk a további feljánlásokat!

Minden jog fenntartva 2010 | Készítette: megaweb